Отново наближава онова време от година, в което трябва да върнем

...
Отново наближава онова време от година, в което трябва да върнем
Коментари Харесай

Секси костюмът на Пейдж Спиранак за Хелоуин

Отново наближава това време от година, в което би трябвало да върнем стрелките на часовника обратно. А единствено ден по-късно ще би трябвало да се маскираме за Хелоуин.
 Пейдж Спиранак, Тайгър Уудс и двете огромни аргументи да е по-популярна от сътрудника си в Instagram
Двете огромни аргументи, заради които хората харесват Пейдж Спиранак

Самата тя ги акцентира

Ясно е, че кралицата на празника е Хайди Клум, само че към момента можем единствено да гадаем какъв ще бъде костюмът ѝ тази година. Но в едно сме сигурни - ще се постарае да ни изненада и надали елементарно ще я познаем.

Но освен Клум, несъмнено, се маскира за Хелоуин. Правят и цялостен куп други звезди, измежду които е и Пейдж Спиранак . Миналата година голфърката реши да бъде неприятно момиче и се дегизира като Харли Куин. Доста секси и смело.

Тази година Спиранак също няма да изневери на себе си и е помислила за костюм. Не, не е още веднъж Харли Куин, само че пък още веднъж е секси. От профила ѝ в Instagram разбираме, че е решила да се облече като Ками от известната видео игра Street Fighter.

В описанието към поста тя написа, че е избрала костюма си от Swag Golf, които създават най-различни аксесоари за голф. Но не какви да е или просто общоприети, а тематични за фенове на видео игри и високи скорости да вземем за пример. Пейдж Спиранак написа, че ще има конкуренция за най-хубав костюм, само че на нас ни се коства, че спечелилият към този момент е явен.
 Пейдж Спиранак, Maxim и оповестяването ѝ за най-секси жена на годината
Това е най-секси дамата на годината

Според списание Maxim

Тя умерено може и да завоюва премията за календар на годината, в случай че има такава, несъмнено, тъй като преди няколко седмици разгласи, че е пуснала календар за 2023 година със свои секси фотоси. И започнахме да се чудим какъв брой пък доста да са 25 $ за календар...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР